Home / waterfront dalfsen begin 2019 gereed

waterfront dalfsen begin 2019 gereed

De parkeerkelder zal tijdens deze laatste fase ook worden uitgebreid en dat betekent een forse ingreep. Omdat de locatie vlak aan het water ligt- en dat een zeker risico met zich meebrengt – mag de gemeente van het waterschap niet eerder van start gaan. De gemeente hoopt de werkzaamheden begin 2019 klaar te hebben, zodat vervolgens de oostelijke kade kan worden aangepakt.

Het Waterfront biedt ruimte voor kleine winkels. Ook is er een grote winkelruimte. Mocht daar geen belangstelling voor zijn, dan kan de ruimte eventueel in kleinere eenheden gesplitst worden. Wethouder Van Leeuwen wil niet uitsluiten dat er appartementen komen, mocht er geen belangstelling zijn voor de winkelpanden.

Lees ook

Vechtdal Wonen en Vitaal Vechtdal bundelen de krachten

OMMEN – Woningstichting Vechtdal Wonen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. Vitaal Vechtdal is een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.