Home / voorzittershamer sv dalfsen na ruim vijftien jaar weer boven water

voorzittershamer sv dalfsen na ruim vijftien jaar weer boven water

Naar verluidt is het slaginstrument jaren geleden, tijdens of na een geslaagde derde helft, in de voetbaltas van een ploeggenoot gestopt. Vervolgens is het voorwerp gesignaleerd op verschillende locaties, waaronder het oude café van Jan de Jager in Dalfsen en Zaal Dijk in Lemele. In laatstgenoemde etablissement zijn de hamer en het bijbehorende SVD-logo hoogstwaarschijnlijk van elkaar gescheiden.

Het bestuur van SV Dalfsen is verguld dat de vergaderingen voortaan weer officieel geopend en afgesloten kunnen worden. Wel is men benieuwd waar de hamer de afgelopen jaren allemaal is geweest. Heb jij informatie over de route die het voorwerp heeft afgelegd? Laat het weten via pr@svdalfsen.nl.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.