Home / voedselbank hardenberg ommen houdt inzameling voor kerstpakkettenactie

voedselbank hardenberg ommen houdt inzameling voor kerstpakkettenactie

De ingebrachte kerstpakketten worden door de circa 80 vrijwilligers stuk voor stuk uitgepakt en de artikelen worden verdeeld over de voedselpakketten van half januari. Zo hebben 260 gezinnen in de gemeentes Hardenberg en Ommen veel plezier van de ongebruikte artikelen uit uw kerstpakket.

De inzameldata zijn: vrijdag 22 en woensdag 27 december van 12.00 tot 14.00 en van 17.30 tot 20.30 uur of anders op afspraak. Het inzameladres is Merelstraat 84 te Ommen. Voor meer info of een afspraak kunt u bellen met: 06-48765732.

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.