video werknemers stegeman wijhe leggen werk stil en voeren actie

  Screenshot video RTV Oost

  Dat meldt RTV Oost

  Gerrit van Diepen van vakbond FNV vertelt dat de werkgevers de afgelopen jaren verwend zijn. “Jarenlang hebben wij onze looneisen aangepast omdat het slecht ging.” De vakbond wil dat de werknemers daar nu voor worden gecompenseerd. We willen een goede loonsverhoging, respect van de werkgevers en betere voorwaarden.”

  Nog geen einddatum bekend
  De stakingen vinden plaats bij fabrieken in het hele land. De werknemers zullen niet stoppen totdat er vorderingen worden geboekt. “We hebben geen einddatum. Het kan maar zo zijn dat, als de staking langer duurt, er minder vleeswaren in de winkel liggen”, zegt Van Diepen.

  De stakende werknemers gaan vanochtend naar Eetcafé De Oranjerie in Wijhe. “Daar gaan we mensen inschrijven en bespreken welke acties we nog meer gaan voeren.” 

  [youtube url=”//www.youtube.com/embed/Udn1ZHD3ZMA”]

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.