video kerst rondum de kaerke in oudleusen

    Onderdeel van het evenement is een vrijmarkt. Wie zelf met een kraam aanwezig wil zijn kan zich gratis aanmelden via het formulier op de website www.vriendenvanevenemententerreinoudleusen.nl. Hier is ook alle verdere informatie over het evenement te vinden.

    Aan de verdere invulling wordt nog gewerkt, maar er staan al flink wat activiteiten op het programma: proeverijen en kraampjes, Dickens-straattheater door toneelvereniging Oleu, koormuziek met een optreden van De Lofstem in de verlichte kerk, een pakjesloop voor kinderen, een kampioenschap knieperties eten, midwinterhoornblazers, een mooiste kerstboom-verkiezing, een Santa Run en een gezellige afterparty.

    Café Mansier, Ontmoetingscentrum de Wiekelaar, catering Dirk Wennemars en restaurant Roadrunner verzorgen deze dag gezamenlijk het horecagedeelte.

    [youtube url=”//www.youtube.com/embed/YSPBHvC_4Yo”]

    Meer foto's