veilig verkeer nederland afdeling dalfsen neemt afscheid van viertal actieve leden

  Tekst/Foto: Evert Jan Goos

  Hullegie was ruim acht jaar vooral het gezicht van VVN in Lemelerveld. Hij kende alle verkeerssituatie in het dorp en had vooral veel oog voor plaatselijke situaties. Van den Bergh was circa negen jaar coördinator verkeersouders. Hij gaf die functie gestalte en het is onder andere vooral aan hem te danken dat op alle scholen in de gemeente Dalfsen verkeersouders zijn. Aan scheidende voorzitter Jan Dijkhof werden lovende woorden toegedicht door Reint Warmelink, regio bestuurslid district Overijssel.

  Dijkhof werd geprezen om zijn goede contacten en adviserende rol richting onder andere provincie, gemeente en politie. Het is bekend dat dit advies altijd zeer op prijs werd gesteld. Hij zette veel projecten op en bleef boven op deze projecten zitten zoals bijvoorbeeld Jagtlusterallee, Rechterensedijk en Kroonplein Lemelerveld. Hij had kennis van zaken, maar wist ook compromissen te sluiten. ‘Grote betrokkenheid en vooral ook een prettig mens’, aldus Warmelink. Aan alle scheidende leden werd een speld en oorkonde uitgereikt.

  Evert Goldsteen neemt het stokje van Dijkhof over als voorzitter VVN Dalfsen.

  Foto: V.l.n.r.: scheidende voorzitter Jan Dijkhof, bestuurslid Gerard Hullegie (Lemelerveld), Aad van den Bergh (verkeersouder coördinator), Reint Warmelink (regio bestuurslid VVN district Overijssel) en Evert Goldsteen, nieuwe voorzitter VVN Dalfsen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.