Home / veel publiek bij optreden stuwzangers in het boskamp

veel publiek bij optreden stuwzangers in het boskamp

“In de nacht werd reeds code oranje afgegeven. Er was veel sneeuw op komst. Vele evenementen werden afgelast. Maar …..het optreden van de Stuwzangers uit Vilsteren ging gewoon door bij partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2!

Ondanks de sneeuw – ook rond en naar het prachtig gelegen Het Boskamp – was de opkomst van het publiek zeer behoorlijk. En …… het was wederom zeer gezellig! De Stuwzangers uit Vilsteren o.l.v. Flip Jonkman uit Heino gingen er weer voor. Nieuwe liederen zoals ‘Deze zee ‘ en ‘Alle hens aan dek’ deden het bijzonder goed.

Solistische bijdragen waren er ditmaal van Bob Boerdam uit Lemelerveld en Herman van Til uit Zwolle. Jan de Mink was weer de man van het geluid. Het eigen combo bestond uit Jannes Kleene (accordeon), Herna Zielman (accordeon) , Jan Noot (accordeon), Henk Slettenhaar (gitaar) en Jan Vermaning. (slagwerk) De dirigent hanteerde enkele malen de saxofoon zo ook bij het prachtige “Deze Zee’ welke ditmaal door een geweldige storm werd ingeluid. Nieuw voor de Stuwzangers!

Willy van Boskamp was zeer tevreden over het verloop van deze muzikale middag en heeft de Stuwzangers reeds uitgenodigd voor zondag 9 december 2018! Voor de Stuwzangers bleek dit hun laatste optreden van 2017. Ruim 40 optredens gingen hier aan vooraf. Wederom een mooi succes. Het werd wederom een fantastische tour – ‘de hoop van zegen tour’ – door de regio tot ver daarbuiten. Ieder jaar is de Finale bij Partycentrum Het Boskamp tussen Heino en Dalfsen. Nu reeds voor de 6e maal!”

Lees ook

Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

DALFSEN – Vanaf 1 juli 2020 geldt de nieuwe donorwet. Iedereen kan zijn of haar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.