Home / van hijum plaatst vraagtekens bij breuk tussen ommen en hardenberg

van hijum plaatst vraagtekens bij breuk tussen ommen en hardenberg

Dat meldt RTV Oost.

Van Hijum vraagt zich af wat de gevolgen van de breuk zijn. “Kunnen beide gemeenten hun taken nog wel goed uitvoeren?” De gemeenten zijn vrij om te kiezen om samen te werken. Van Hijum: “Maar er is destijds niet zonder reden besloten om samen op te trekken.”

De keuze van Hardenberg om de samenwerking met Ommen te stoppen, komt voor Van Hijum als een verrassing. “Het kwam echt uit de lucht vallen”, vertel Van Hijum. De samenwerking tussen Ommen en Hardenberg verliep niet altijd soepel. “Soms waren er geluiden dat de samenwerking stroef verliep, maar er waren ook signalen dat er verbetering was”, besluit Van Hijum.

Lees ook

Het Zorgkwartier: bij de tijdse zorg onder één modern dak

OMMEN – Vanaf 2 november krijgt het jaren 80 politiebureau een tweede leven in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.