Home / uitslagen sinterklaas indoor pc avereest

uitslagen sinterklaas indoor pc avereest

Laureen Veerman heeft twee prijzen gewonnen met haar pony Peter The Great. Met 76 stijlpunten won ze in de klasse BB (DE) de 1e prijs en in de klasse B (DE) de 5e prijs. Lisa Joosse heeft met haar pony Matandra de 2e prijs gewonnen in het 2-fasen parcours in de klasse L (DE).

Paulien ten Kate won in dezelfde klasse met haar pony Zita de 3e prijs en in het M-springen jacht (DE) behaalde ze met pony Kay van Orchid’s de 7e prijs. Yvon Neerhof won de 7e prijs met pony Afrikaantje in het L-springen (DE) klassiek direct op tijd.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Van die dingen

Hoera, ik mag vanmiddag naar mijn vriendelijke tandartenpraktijk. De boss himself gaat mijn kakement onder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.