uit hei en dennen medium

  Zij huurde een zaaltje, kocht een pruik en liet zich een lange blauwe japon aanmeten. Ze oefende terdege op een lijzige stem, passend bij een medium. Mensen die in haar geloofden kwamen in grote getale, zodat ze na verloop van tijd de Jaarbeurs kon vullen met haar ongelukkige publiek. Wat zij deed? Zij verkocht flesjes ingestraald Venlo’s kraanwater. Wie straalde dat in en met WAT? Niemand, alleen op het toneel kwamen haar helende handen om het waterflesje. De rest werd gewoon verkocht, ingestraald of niet, zij wist in ieder geval zeker dat het om het sprookje “de nieuwe kleren van de keizer” ging. Men kon met ingestraald water zelfs ziektes voorkomen!

  Zo startte Joke haar business met een paar rekruten, die mee mochten delen in de enorme opbrengsten. Goedgelovigen zijn overal te vinden, zeker als je pijn hebt, ongeneeslijk ziek bent en geen kant meer op kunt. Baat het niet, het schaadt ook niet. Je zat altijd goed met haar ingestraalde water, ze kon het zelfs op afstand instralen. Er waren uiteraard kritische berichten op tv en in de kranten, maar dat zagen de goedgelovige zieken als kinnesinne, zij hadden immers de ervaring van hoop en ingebeelde verbetering.

  Zelfs de actrice Sylvia Millecam, destijds beroemd van tv besloot zich, na de onheilsboodschap borstkanker, over te geven aan Jomanda met haar ingestraalde water. Volgens Jomanda had Sylvia geen kanker, maar een bacteriële infectie, die veel beter kon worden behandeld met haar ingestraalde water en persoonlijke zegening. Nu ging half Nederland voor de bijl. Die Jomanda, die Sylvia kon genezen, zie je wel, er was wel degelijk meer tussen hemel en aarde. Nou en of, het heet bedrog en geld aftroggelen van dodelijk zieke wanhopige mensen. In Canada heeft ze doorgekregen vanuit de andere wereld, dat ze zich meer moet richten op dansen en zingen. “Ik krijg vanzelf door wanneer ik nodig ben”. Te zien via Google.

  Antoinette

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.