Home / tijd voor wintersport in dalfsen

tijd voor wintersport in dalfsen

Ook de Finse stepsleeën gaan van zolder. Dit hoort ook bij die traditie. Het is al weer vijf jaar geleden dat men in Dalfsen wintersport heeft kunnen beoefenen. Op de foto zien we Flip Jonkman op de stepslee, maar toen op de kleigaten in Windesheim. Flip Jonkman was er zondag ook te vinden, maar dan als koorleider van de Stuwzangers, die daar een optreden hadden.

Als er genoeg sneeuw valt, is Het Boskamp maandag en de rest van de komende periode ook open. Vanaf ongeveer 8.30 uur al, dat zal zo blijven tot de sneeuw weggaat. In verband met een storing is het Boskamp momenteel niet per mail bereikbaar. Het telefoonnummer is 0529 – 431712.

Lees ook

Politiek Verwoord

Dalfsen – Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.