Home / theatervoorstelling ssst de tijger slaapt in bibliotheek ommen

theatervoorstelling ssst de tijger slaapt in bibliotheek ommen

Tijger is jarig! Joepie, wat een feest! De Ooievaar, Vos, Muis, Kikker en schildpad (gespeeld door poppen) maken een verrassing voor Tijger. Ze bakken een taart, blazen ballonnen op en pakken de cadeautjes mooi in. Er is alleen een klein probleempje. Tijger is in een diepe slaap en ligt vreselijk in de weg! Hoe kunnen ze hun verrassing klaarmaken, zonder dat Tijger wakker wordt? Ssst! Laat die ballon niet knappen! ‘Een verrassing voor tijger’ is een grappige en spannende voorstelling over het voorbereiden van een verrassing voor een vriend.

De voorstelling sluit aan bij het door Britta Teckentrup geschreven en getekende prentenboek van de Nationale Voorleesdagen die later in de maand van start gaan. Gratis kaarten zijn elke werkdag vanaf 14.00 uur af te halen bij de klantenservice van Bibliotheek [op zaterdag 10.00 – 12.00 uur], reserveren voor deze voorstelling kan via www.bibliotheekommen.nl.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.