teusink dieks meulman en de regenboogschool in rondom dalfsen

  Dieks Meulman uit de Marshoek is de negentig ruim gepasseerd, maar hij weet nog heel veel te vertellen over het wel en wee in de Marshoek voor, tijdens en na de oorlog.

  De artikelenreeks over verdwenen of verlaten scholen/schoolgebouwen in Lemelerveld wordt voortgezet met een beschrijving van de heel bijzondere totstandkoming van een School met den Bijbel, later Christelijk Nationale School, nu de Regenboog geheten.

  De Rondom Dalfsen is gratis voor leden van de HKD en is verder verkrijgbaar bij het Historisch Centrum, bij de Dalfser boekhandels The Read Shop en Primera Jansen en bij Supermarkt Wennemars in Oudleusen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.