Home / supportersvereniging usv organiseert kerstbingo

supportersvereniging usv organiseert kerstbingo

Het is inmiddels geen nieuws meer dat de Supportersvereniging USV van het standpunt uitgaat dat het organiseren van een bingo geen winst behoeft op te leveren. Hetgeen betekent dat de prijzen altijd bijzonder aantrekkelijk zijn. Gezien de bezoekersaantallen wordt dit uitermate gewaardeerd.

Er zijn ook nu weer vele schitterende prijzen te winnen, zoals vleesprijzen, taarten, zuivelmanden, hapjespakketten en natuurlijk ontbreken de kerstkalkoenen ook dit jaar niet. Hiernaast zullen er ook nog eens twee superronden gedraaid worden, waarin slagerswaardebonnen ter waarde van maar liefst €100,- te winnen zijn.

Ter onderstreping van de gezelligheid zal door de organisatie traditiegetrouw een hapje aangeboden worden. De aanvang van deze altijd supergezellige bingo is 20.00 uur.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.