Home / succesvolle speelgoedactie e g ten kate uw groene vakwinkel

succesvolle speelgoedactie e g ten kate uw groene vakwinkel

Deze actie kwam tot stand omdat zij ook een inzamelpunt zijn voor de Speelgoedbank in Nieuwleusen. En met de Sinterklaas in het vooruitzicht kwam het ingeruilde speelgoed op een goede plek terecht. Al het ingeruilde speelgoed is donderdag 30 november gedoneerd aan de Speelgoedbank.

Deze actie werd door veel mensen erg gewaardeerd en er is gul ingeruild, er werden zelfs bijna nieuwe tractoren ingeruild. Daarom wil E.G. ten Kate alle klanten bedanken die iets hebben ingeruild en/of aan de actie hebben meegewerkt. De Speelgoedbank/Sinterklaas heeft niet op tijd alles rond kunnen brengen, maar met de kerst in het vooruitzicht zal het vast allemaal wel een mooi plekje krijgen. Ze zijn er in ieder geval erg blij mee.

Ook mede door Ten Kate’s leverancier(s) moet deze actie zeker voor herhaling vatbaar zijn. Mochten er intussen nog mensen zijn die (oud) speelgoed over hebben dan kunnen ze dat zes dagen in de week inleveren bij E.G. ten Kate in de winkel. Zij zorgen dat het dan weer bij de Speelgoedbank komt.

Lees ook

Kranslegging tijdens dodenherdenking gemeente Dalfsen

DALFSEN – Dit jaar vond er in de gemeente Dalfsen wederom geen officiële dodenherdenking met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.