Home / stuwzangers uit vilsteren bij partycentrum het boskamp

stuwzangers uit vilsteren bij partycentrum het boskamp

Voor het zesde achtereenvolgende jaar is het feest bij Het Boskamp en ook nu weer wordt de middag muzikaal verzorgd door het Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren, onder leiding van de Heinose dirigent Flip Jonkman. Het eigen begeleidende combo bestaat uit drie accordeons, gitaar en slagwerk. Ook worden deze muzikale middag enkele solistische bijdragen verwacht . Een nieuw lied als ‘Deze Zee’ – ook gezongen door Rob de Nijs – zal het zeker goed doen. Maar er zijn ook andere nieuwe liederen te horen en vooral ook te zien.

Een binding met het publiek staat hoog in het vaandel bij optredens van de Stuwzangers. Met meer dan 40 optredens is ook 2017 een succesvol jaar en voor 2018 staan al weer vele optredens gepland. De Stuwzangers zijn dan ook erg gewild in de regio tot ver daar buiten. Dit jaar werd wederom een bezoek gebracht aan Potsdam. Een achtste editie in 2018 lijkt ook nu weer mogelijk. Het Tulpenfest wordt steeds georganiseerd in de maand april. Een heel goede band is reeds opgebouwd met de Sallandse Bottergroep Raalte. De Stuwzangers volgen kan op www.destuwzangers.nl.

Zondagmiddag 10 december komen maar liefst drie sessies voorbij. Het programma zal duren vanaf 14.30 u. tot ca. 17.00 u. met daartussen twee pauzes. De toegang is gratis, maar de pet gaat wel rond. Reserveren is niet nodig. Op tijd komen is wel een aanrader, want het kan wel eens druk worden.

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.