Home / stefan westenbroek uit ommen zesde op nk sprint b junioren

stefan westenbroek uit ommen zesde op nk sprint b junioren

foto scorebord: Baanselectie Deventer

De tweede 500 meter werd dan ook een prima race, met zoals inmiddels gebruikelijk de snelste eerste 100 meter. Ook in de rest van de rit liet hij als eerstejaars B het hele veld achter zich, met als beloning een geweldig pr van 36,97, een eerste plaats op deze afstand en een negende tijd wereldwijd, als tweede B1. Op de tweede duizend meter reed de rijder van Baanselectie Deventer vervolgens met 1:14,86 voor het eerst onder de één minuut en 15 seconden. De zevende plaats op deze laatste afstand was een hoger dan vrijdag en daarmee consolideerde hij ruim zijn prima zesde plaats in het eindklassement. Jur Veenje eindigde twee punten boven Westenbroek op de eerste plaats, zilver was er voor Sebas Diniz, ook B1, en brons voor Jeremy Overheul.

 

Lees ook

Extra inzet aanpak drugs en georganiseerde criminaliteit (ondermijning) in Dalfsen

Nieuw Damoclesbeleid stelt burgemeester in staat gebouwen te sluiten bij aanwezigheid, gebruik of verhandelen drugs; …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.