Home / start blokfluitgroep sdg ommen

start blokfluitgroep sdg ommen

Je betaalt € 10,- per maand en hiervoor krijg je een half uur groepsles per week (uitgezonderd de schoolvakanties). SDG regelt het lesmateriaal dat aan het einde van de cursus je eigendom wordt. Als je al een blokfluit hebt, kun je deze ook op les gebruiken. Heb je nog geen blokfluit dan kan deze via SDG worden aangeschaft.

Lijkt het jou leuk om blokfluit te gaan spelen bij onze vereniging, meld je dan nu aan! Dat kan door een e-mail te sturen naar opleiding-orkest@sdgommen.nl onder vermelding van ‘blokfluitgroep’. Voor meer informatie kan ook contact worden opgenomen met Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.