Home / spreekuur azmani en von martels druk bezocht

spreekuur azmani en von martels druk bezocht

Onderwerpen waren heel divers. Van mensen die vast lopen in regelgeving in de gezondheidszorg tot mensen en groepen die aandacht wilden voor situaties in verkeer. Voor iedere bezoeker hadden de heren in een individuele setting een luisterend oor, waarbij deze keer de tijd een beetje beperkt was door de drukte.

Opvallend was de grote groep aanwezigen die over dat laatste onderwerp wat wilde vertellen. Er werd aandacht gevraagd voor de N50 bij Kampen, de N34 Zwolle-Hardenberg, maar de meeste mensen kwamen voor de N35. Helemaal verwonderlijk was dat laatste nu ook niet. Von Martels heeft bij de definitieve verdeling van de woordvoerderschappen binnen zijn fractie ‘verkeer’ en dan onder andere de N-wegen toebedeeld gekregen. Met de input van deze dag kan hij maandag direct aan de slag als in Den Haag wordt vergaderd over dit onderwerp.

Lees ook

Vrijwilligers bieden hulp en steun in de laatste levensfase

REGIO – “Ik vind het mooi dat ik betrokken mag zijn bij cliënt en mantelzorgers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.