Home / snertloop en nieuwjaarsreceptie ovc 21

snertloop en nieuwjaarsreceptie ovc 21

Tekst: Willem Lampe

Na de koffie of het flesje prik gaan om 11.30 uur pupillen, junioren en senioren van start voor een verfrissende trimloop, welke voert vanaf sportpark Westbroek via het bos en weer terug. De jongste jeugd loopt 1,2 kilometer en ouders zijn van harte welkom om mee te draven. Voor de oudere jeugd en de senioren is het rondje vastgelegd op 2,5 kilometer. Eenmaal terug en fris gedoucht wacht een heerlijke kom goedgevulde snert, al meer dan dertig jaar lang met zorg en liefde bereidt door zus en broer Miny en Jan-Henk Pasman. En voor wie deze lekkernij versmaadt is er een bakje patat of een broodje kroket.

De snertloop wordt om 14.00 uur gevolgd door de nieuwjaarsreceptie. In deze bijeenkomst is er voor leden, donateurs en supporters de gelegenheid om te proosten op een sportief en gezond 2018. Ook worden de jubilarissen gehuldigd, plus een nieuwjaarsrede van voorzitter Michel Neppelenbroek.

Zie voor meer informatie www.ovc21.nl

 

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.