Home / sfeervolle winter wonderland kerstfair in ommen

sfeervolle winter wonderland kerstfair in ommen

Naast de karakteristieke houten kerstkramen met kerstgerelateerde artikelen is er ook dit jaar weer fantastisch entertainment. Onder andere de Friese Paarden van Nemo’s Bern in kerststijl, diverse koren, orkesten, pianist, een levende kerststal, springkussens, een kersttreintje dat met kinderen door het centrum rijdt, een levende kerstboom en natuurlijk zullen de kerstman en de ijskoningin niet ontbreken… Ook is er de beroemde Coca cola truck, beschikbaar gesteld door Eventrent BV.

De populaire ‘Walt Disney’ personages Micki en Mini Mouse, Elsa, Anna en Olaf zullen u de gehele dag verwelkomen tijdens een bezoek aan het centrum. De jonge fans en alle liefhebbers kunnen met hun favoriete personages op de foto!

Er is vanwege het grote succes van vorig jaar, naast de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd, weer een rebusactie. De rebuskaart kan zaterdag 16 december vanaf 14.00 uur worden opgehaald en weer ingeleverd bij het speciale punt op het Vrijthof. Deze staat voor het kantoor van stichting K-Vriendelijk.

Wilt uw zoon of dochter meedoen aan de kleurplatenwedstrijd? Haal dan een kleurplaat op bij Intertoys Ommen. De kleurplaat kan op 16 december vanaf 14.00 uur worden ingeleverd bij het speciale punt op het Vrijthof. Het speciale punt voor de kleurplaten en rebussen is geopend van 14 tot 19.00 uur.

Op zondag 17 december zal via facebook de winnaar van de kleurplaat en rebusactie bekend gemaakt worden. De winnaars krijgen een speelgoedpakket ter waarde van 50 euro van de Intertoys.

Ook dit jaar wordt voor de culinaire liefhebbers op de ‘Markt’ in Ommen een proeverij georganiseerd door ‘Lekker Ommen’. Daar presenteren de diverse horeca ondernemers hun winterse lekkernijen en kunt u zich opwarmen met een heerlijk drankje.

Al met al is er voor jong en oud genoeg te beleven en om van te genieten.

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.