Home / samenwerking met waterschap biedt dalfsen mooie kans

samenwerking met waterschap biedt dalfsen mooie kans

Wethouder Ruud van Leeuwen licht toe: “Er is een rapport verschenen waaruit blijkt dat 90 procent van de dijken is afgekeurd. Ook de brug, eigendom van de provincie, is afgekeurd voor het hoogwaterbeschermingsprogramma van het rijk. Het waterschap staat voor een enorme opgave.”

De wethouder ziet het als een ‘mooie kans’ om straks, samen met het waterschap, iets moois te creëren. De uitvoering staat nu voor 2024 in de planning, maar Van Leeuwen hoopt het naar voren te kunnen halen. “Het zou mooi zijn als de werkzaamheden bij Dalfsen beginnen, dan kunnen we de Centrumvisie erbij aantrekken” aldus de wethouder. Het Centrumplan Dalfsen wordt uitgewerkt in deelplannen.

Lees ook

Leon Stolte neemt zesde en zevende plaats mee uit Duitsland

NIEUWLEUSEN – Aan de twee races in het Duitse Oschersleben om het IDC Supersport 600 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.