rick slecht voor het milieu

  We kunnen namelijk alles wel herleiden naar het milieu. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zwartepietendiscussie. Die zorgt ervoor dat allerlei verpakkingen en reclamemateriaal aangepast moet worden. Hartstikke slecht voor het milieu. Net als het gif dat die Joegoslaaf innam. En wat te denken van de Max Verstappen-hype waardoor alle jongetjes nu gaan karten. Dodelijk voor flora en fauna.

  In diezelfde Volkskrant las ik ook dat we statiegeld gaan invoeren op kleine flesjes en blikjes. Niet voor de lol uiteraard, maar voor het milieu. Naast het scheiden van gft-afval, chemisch afval, batterijen, frituurvet, plastic & blik, papier, kleding, metaal en glas moeten we dus straks ook onze kleine flesjes en blikjes terugbrengen naar de supermarkt.

  Zoals ik al zei, ik word moe van het milieu. Doodmoe. Vroeger was ik lid van het Wereld Natuur Fonds. Een Ranger was ik. Ik spaarde heel trots alle mooie dierenplaatjes en las de meest interessante teksten over de dieren die bijna of al helemaal waren uitgestorven. Zuinig omspringen met het milieu is me met de paplepel ingegoten.

  Maar nu ben ik er klaar mee. Ik wil gewoon mijn afval allemaal bij elkaar in een bak kunnen flikkeren. Ik wil op elke snelweg gewoon 130 rijden in een smerige stinkende diesel en ik wil geen lelijke zonnepanelen op mijn dak. Nu niet, nooit niet. Bovendien ga ik morgen al mijn geld omwisselen voor bitcoins. Gewoon om het milieu te pesten.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.