repair cafe bij noggus and noggus

  Een aantal gemotiveerdere en deskundige vrijwilligers is aanwezig om te repareren, en om te laten zien hoe defecte apparatuur gerepareerd kan worden en waar op gelet moet worden als iemand zelf aan het repareren slaat. Gewoon uit nieuwsgierigheid of uit interesse langskomen mag natuurlijk ook. Het is altijd gezellig in het Repair Café! Handige vrijwilligers zijn ook altijd welkom trouwens.

  Mocht het niet lukken om zaterdag met kapotte spullen langs te komen, dan kan men op elke eerste maandagmiddag van de maand in Dalfsen terecht en op een aantal zaterdagmiddagen in Hardenberg bij natuuractiviteitencentrum de Koppel

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.