Home / repair cafe bij noggus and noggus

repair cafe bij noggus and noggus

Een aantal gemotiveerdere en deskundige vrijwilligers is aanwezig om te repareren, en om te laten zien hoe defecte apparatuur gerepareerd kan worden en waar op gelet moet worden als iemand zelf aan het repareren slaat. Gewoon uit nieuwsgierigheid of uit interesse langskomen mag natuurlijk ook. Het is altijd gezellig in het Repair Café! Handige vrijwilligers zijn ook altijd welkom trouwens.

Mocht het niet lukken om zaterdag met kapotte spullen langs te komen, dan kan men op elke eerste maandagmiddag van de maand in Dalfsen terecht en op een aantal zaterdagmiddagen in Hardenberg bij natuuractiviteitencentrum de Koppel

Lees ook

Programma Ribs & Blues grotendeels rond

RAALTE – De line-up voor Ribs & Blues in Raalte is grotendeels rond. De Britse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.