programma tijdens nationaal theaterweekend in de voorveghter bekend

  Open Huis
  Op zaterdag 27 januari tussen 12.00 en 17.00 uur is er in theater De Voorveghter een open huis met verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er rondleidingen achter de schermen, optredens in de verschillende foyers, goochelaars en nog veel meer. Programma Nationaal Theaterweekend

  Vrijdag 26 januari – 20.15 uur Ashton Brothers – Enfants Terribeles €10,00
  De Ashton Brothers dopen de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Doe eens gek en trakteer jezelf, je partner of die verre facebookvriend op een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering.

  Zaterdag 27 januari om 16.00 uur Rob en Emiel – Live 8+ €10,00
  Rob en Emiel nemen je met behulp van magie en korte verhalen mee op een reis door hun magische wereld met een spectaculaire familievoorstelling vol waanzinnige trucs. Zoals je in Street Magic op televisie hebt gezien, maar dan live in het theater. In een 60 minuten durende show komen enkele van hun meest spraakmakende acts langs terwijl je er met je neus bovenop zit. Speciaal samengesteld voor het jongere publiek vanaf 8 jaar. Maar vergeet niet… ook de ‘oudere kinderen’ tot 99 jaar zullen zeker genieten van deze familieshow.

  Zaterdag 27 januari om 20.15 uur Rob en Emiel – Blow me away €10,00
  Ze hebben tv-programma’s, ze werden een keer of tien Nederlands kampioen magie en zijn in 2009 zelfs bekroond tot beste mentalisten ter wereld. Blow me Away is een voorstelling die u live moet ervaren. Rob en Emiel verweven al jaren magie, cabaret, verwondering en humor in hun voorstellingen en theatershows. Dat weet u misschien nog van de eerdere keren en anders is deze voorstelling de ideale kennismaking!

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.