Home / proeverij bij keurslager veltmaat

proeverij bij keurslager veltmaat

Dit jaar is er gekozen voor drie soorten rollade met een speciaal tintje. Een ribeye rollade gevuld met een pesto van basilicum, pijnboompitjes en oude kaas en een varkensrollade met pruimen en abrikozen, geweekt in rum. Ook kunt u de kalkoendijrollade gevuld met een notentapenade proeven. Natuurlijk krijgt u hierbij een uitgebreid bereidingsadvies zodat uw kersdiner niet kan mislukken. De rollades worden uiteraard kant en klaar geleverd, alleen het braden moet u nog zelf doen.

Tevens is er een proeverij van verschillende soorten pie’s, een heerlijke vulling in een krokant jasje. Dit kan als voorgerecht of als tussendoortje gebruikt worden.  De traditionele patés mogen natuurlijk niet ontbreken en kunnen als voorgerecht geserveerd worden.

Om 18.30 uur staat er een demonstratie biefstuk bakken gepland, hierbij word uitleg gegeven over de verschillende soorten biefstuk. Natuurlijk worden er ook biefstukjes gebakken om het verschil te laten proeven. De ruimte is beperkt dus vol = vol.

Op zondag 24 december is de winkel gesloten. Om de producten zoals biefstuk, entrecote, rosbief rollades enzovoorts vers te houden, beschikt Veltmaat over een vacuümmachine die de producten zuurstofarm kan verpakken. Zo bent u verzekerd van een geslaagd kerstdiner. Keurslager Veltmaat ziet u graag op 8 december onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 gelijk tegen VSCO’61 ASC’62 speelde in de derde bekerronde tegen VSCO’61 in Oosterwolde met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.