prins6 kado geopend in dalfsen

  Na een grondige verbouwing heeft het pand een nieuwe uitstraling gekregen. In de voorpui zijn twee deuren met een raam gekomen en aan de achterzijde twee openslaande deuren naar het terras en de tuin. Het winkeltje is niet groot, maar het herbergt een aantal leuke cadeautjes voor ieders portemonnee.

  Je kunt er terecht voor een strakke kandelaar, maar ook voor een schapenvacht of een mooie wollen plaid uit Denemarken. En niet te vergeten de mooie collectie Chabo tassen, het handgemaakte glaswerk uit de Bohemen en Fatboy lampen.

  Jannette van Eerbeek is de eigenaar van het winkeltje. Ze houdt zich bezig met de in – en verkoop. Koopt de dingen die ze mooi vindt en hoopt dat anderen haar smaak delen. De reacties zijn tot nu toe positief. Komend voorjaar bereidt ze haar collectie uit met leuke tuinartikelen.

  De winkel is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09.30 – 17.30 uur. Op koopavond tot 20.00 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.