popkoor just for fun zingt in hoonhorst

  Acht maanden per jaar zingt het Dalfser koor popmuziek uit de zestiger en zeventiger jaren. Maar voor de maand december heeft het uit 50-plussers bestaande koor de overstap naar kerstmuziek gemaakt. De leden van het koor zijn helemaal in de kerststemming en willen u dat graag laten horen. 

  Onder leiding van de ambitieuze en inspirerende dirigent en popzangeres Dian Heerema uit Zwolle zal het repertoire deze avond naast een aantal popliederen vooral bestaan uit kerstsongs. I heard the bells on Christmas day, Wonderful Christmastime en Mistletoe van Justin Bieber zullen dan ook naast andere kerstsongs, niet ontbreken.

  De meerstemmige muzikale mix brengt iedereen lekker in de kerstsfeer. Het koor wordt live begeleid door de veelzijdige pianist, componist en arrangeur Peter van der Gaag uit Zwolle.

  Het rond vijftig leden tellende koor, die opereert onder de koepel van Landstede Welzijn, repeteert van september tot en met mei op maandagmorgen van 10.00 – 12.00 uur in de Trefkoele + te Dalfsen en staat altijd open voor meer enthousiast zangers/zangeressen. Ter bestrijding van de onkosten wordt voor deze avond een kleine bijdrage gevraagd van 3 euro. Meer informatie: tel. 06.25363195, info@justforfun-dalfsen.nl of www.justforfun-dalfsen.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.