Home / poll scheiding ommen hardenberg

poll scheiding ommen hardenberg

Hardenberg wil nadrukkelijk blijven samenwerken met Ommen, maar wil daar een andere vorm aan geven. Bovendien wil Hardenberg de successen behouden die met de BOH zijn behaald. Daarbij gaat het vooral om de samenwerking in de bedrijfsvoering en om de ambtelijke dienstverlening. Voorbeelden daarvan zijn de SamenDoen-teams en het gezamenlijke onderhoud van de openbare ruimte.

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders van Ommen hebben met verbazing kennis genomen van het besluit dat de gemeente Hardenberg wil stoppen met de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg (BOH). Wij zijn benieuwd naar uw mening!

[poll id=223]

Organiseren evenementen
De aanleiding voor deze poll kwam door raadslid en columnist Peter Moorman. Organisatoren van een evenement moeten namelijk steeds meer rekening houden met verschillende regels en er moeten een tal van vergunningen worden aangevraagd. De meerderheid, zo’n 61% was het eens met deze stelling. Wellicht dat er toch kan worden gekeken hoe deze regels milder kunnen worden.

Lees ook

Kerstconcert in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Ad Huetink verzorgt op zaterdag 11 december een orgelconcert in de WH Zwart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.