Home / plus alfring in hardenberg beste supermarkt van overijssel

plus alfring in hardenberg beste supermarkt van overijssel

Foto Facebook Plus Alfring Hardenberg

Dat meldt RTV Oost

Eigenaar Rene Alfring liet weten dat de bekroning tot beste supermarkt als een verrassing kwam. “Supertrots natuurlijk, dat spreekt voor zich. Maar toen ik de concurrentie bekeek had ik dit nooit verwacht.” Toch kwam de Hardenbergse supermarkt van Rene Alfring gisteren als beste van Overijssel uit de bus. “Op naar de landelijke finale in maart.”

Laatste vier
Elke supermarktformule mag landelijk 25 winkels nomineren, vertelt Alfring: “Eergisteren hoorden we dat wij bij de laatste vier van Overijssel hoorden. Mochten we winnen, dan zou er de volgende dag bezoek komen.”

Toen zijn assistent gisterochtend in het communicatiesysteem vertelde dat hij een bokaal had ontdekt op de parkeerplaats, dacht Alfring dat hij voor de gek gehouden werd: “Maar inderdaad, hij had het ‘bezoek’ buiten al ontdekt. Stond-ie daar met die enorme beker.”

Mooi plekje
De jury roemde met name de allround-kwaliteiten van de supermarkt. “Op onderdelen scoren we nergens top. Geen uitzonderlijke vlees- of broodafdeling bijvoorbeeld. Geen uitschieters dus, maar ook geen minpunten. Gemiddeld zijn we de beste.”

De bijbehorende beker staat inmiddels achter de kassa, en ook het bord met de titel ‘Beste supermarkt van Overijssel’ heeft een mooi plekje. De komende twee jaar mag Alfring de titel met trots voeren: “En dan gaan we hem hopelijk prolongeren. Als je eenmaal aan de top bent, wil je er natuurlijk blijven.”

 

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.