pennywise naar stone rock festival

  Pennywise, bekend van de punkrock-anthem ‘Bro-Hymn’, is namelijk de eerste naam die de organisatie naar buiten brengt voor de 2018 editie die op zaterdag 7 juli zal plaatsvinden.

  West Coast punkband Pennywise is al jaren één de grotere namen in de internationale punkscene. Met punkrock anthem ‘Bro Hymn’ verwierf de band een belangrijke plek in de punkhistorie en een hondstrouwe wereldwijde fanbase.

  Met de bekendmaking van deze naam start ook meteen de voorverkoop van de Early Bird tickets. De kaarten zijn verkrijgbaar via: www.stonerock.nl

  Het Stone Rock festival is onderhands een begrip in de wijde omgeving van Dalfsen. Niet alleen door de acts die het festival in het verleden al mocht verwelkomen zoals Guano Apes, De Staat, John Coffey, Memphis Maniacs, Singlefeestje, The Paceshifters en Peter Pan Speedrock. Nee, het draait om meer dan alleen muziek aldus organisator Bas Schultz: “Wat ons als festival typeert is de verscheidenheid aan rockstijlen, het geweldige eten, heerlijke diverse bieren, de bezoekers en aankleding van het terrein. Stone Rock moet meer zijn dan alleen bandjes kijken. We houden van gekkigheid op het terrein zoals een paar mooie Amerikaanse auto’s met flink wat paardenkrachten of een skateramp waar wat vette stunts worden uitgehaald. Alles is mogelijk en alles mag, nou ja bijna alles.”

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.