ommen doet mee met nl doet

  Ook voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen is dit weer een mooie kans om, gesteund door een landelijke campagne, een aantal nuttige en leuke klussen aan te melden om zo nieuwe vrijwilligers een kijkje in de keuken te gunnen en enthousiast te maken voor hun activiteiten. Dus…. moet de speeltuin opgeknapt worden of het buurthuis geschilderd, wilt u ouderen of gehandicapten een dagje uit aanbieden, heeft u ideeën voor een gezellige high tea en een zangmiddag of wilt u het buitenterrein eens lekker aanpakken en zomerklaar maken, meld dan uw klus aan via www.nldoet.nl.

  Maak een mooie omschrijving en laat iedereen weten dat er bij uw organisatie werk aan de winkel is op 9 en 10 maart 2018. Financiële bijdrage! Als u uw klus tijdig aanmeldt kunt u een financiële bijdrage van maximaal 400 euro ontvangen van het Oranje Fonds. Let op: de aanvraag van de klus moet voldoen aan een aantal voorwaarden en het digitale aanvraagformulier voor deze bijdrage moet uiterlijk 31 januari 2018 binnen zijn bij het Oranjefonds! Kijk op www.nldoet.nl. Er is een beperkt budget beschikbaar, dus op is op!

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.