octo4kids steekt gymnasten energy ommen in trainingspakken

  De pakken zijn meer dan welkom, en werden dan ook met enthousiasme ontvangen. Bertjan kwam opdane onder begeleiding en had zijn mascotte Octo meegebracht. Dit kwam de stemming natuurlijk alleen maar ten goede. Uit handen van bestuurslid Gerralda Corte ontving de ‘suikeroom’ een bos bloemen, als dank dat zijn bedrijf Octo4kids de gymvereniging een warm hart toedraagt. “De gymvereniging en Octo4kids hebben veel gemeen, vooral de doelgroep en het thema bewegen komen in beide organisaties sterk naar voren”, aldus Ter Haar. “Er zijn mooie plannen aan het ontstaan om gezamenlijk de jeugd in Ommen aan het bewegen te krijgen.”

  Dit jaar zullen er drie teams van Energy Acro op de wedstrijdvloer staan. De gymnasten zijn hard aan het trainen om tijdens de wedstrijden goed voor de dag te komen en mooie oefeningen op de vloer te laten zien. Het duo Tessa Gerner en Jadyn Wijnands, het mixpaar Denny Sloot en Marieke Beniers en het trio Iris van der Veen, Merle Stegeman en Louise Huizing komen allemaal uit in de D lijn, een niveau voor gevorderden in de gymdiscipline.

  Kijk voor meer informatie op www.energy-ommen.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.