nog ruimte voor deelnemers bij yoga nieuwleusen

  Deze Yoga lessen worden gedeeltelijk op de stoel gegeven en richt zich speciaal op mensen die ervaring op willen doen met de mogelijkheden van yoga. De lessen bestaan uit oefeningen die de spieren versterken, de bewustwording vergroten, de energieblokkades opheffen en er is aandacht voor ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

  De docent, die de lessen verzorgt, heeft de vierjarige yogadocentenopleiding Samsara gevolgd en heeft inmiddels vijftien jaar ervaring. Reacties van oud-cursisten: “Ik ben me meer bewust van mijn houding, lichaam en geest en wat ik op de mat geleerd heb kan ik goed toepassen in het dagelijks leven, zowel in werk- als in privésituaties.”

  Donderdagmiddag 11 januari 2018 wordt gestart met een gratis proefles van 14.00 – 15.00 uur om te ervaren of deze vorm van Yoga bij je past. Wel is het de bedoeling om je van te voren even aan te melden bij Landstede Welzijn, tel.: 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl. Voor informatie www.djoekesyoga.nl.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.