Home / nieuwe piano voor ouderenkoor herfstklanken

nieuwe piano voor ouderenkoor herfstklanken

Het Ouderenkoor Herfstklanken uit Lemelerveld, met als dirigent Flip Jonkman uit Heino, is er erg blij mee. Het koor bestaat momenteel uit ca. 35 leden en oefent iedere vrijdagmorgen vanaf 9.30 u. – 10.30 u. Enkele malen ‘proef draaien’ en men wordt snel ingelijfd bij dit gezellige koor.

Na het installeren van de piano gingen medewerkers van leverancier De Graaf, dirigent Flip Jonkman en koorlid Hein Vulink maar al te graag even op de foto bij dit pronkstuk, een nieuwe piano. Vrijdagmorgen wordt de piano dan officieel in gebruik genomen tijdens de repetitie.

 

Lees ook

Lezing Groei en Bloei in de Carrousel

OMMEN – Op 19 oktober is er in de Carrousel een lezing van Caroline Dekker, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.