nieuwe piano voor ouderenkoor herfstklanken

  Het Ouderenkoor Herfstklanken uit Lemelerveld, met als dirigent Flip Jonkman uit Heino, is er erg blij mee. Het koor bestaat momenteel uit ca. 35 leden en oefent iedere vrijdagmorgen vanaf 9.30 u. – 10.30 u. Enkele malen ‘proef draaien’ en men wordt snel ingelijfd bij dit gezellige koor.

  Na het installeren van de piano gingen medewerkers van leverancier De Graaf, dirigent Flip Jonkman en koorlid Hein Vulink maar al te graag even op de foto bij dit pronkstuk, een nieuwe piano. Vrijdagmorgen wordt de piano dan officieel in gebruik genomen tijdens de repetitie.

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.