nieuwe naam voor jeugdafdeling asc62 sv dalfsen

  “We willen een naam voor een toekomstbestendige jeugdafdeling waarin ieder kind op zijn eigen plek kan voetballen en er voor ieder kind gepaste aandacht is!”, laten beide voetbalverenigingen weten. “Dus kom maar op en scoor met de naam die jij bedenken kan!”

  Iedereen kan tijdens het Dalfser Kerstfestijn op vrijdag 15 december (16.00 – 22.00 uur) een naam inleveren. Deze naam wordt opgehangen in de kerstboom naast de kraam die overduidelijk van SV Dalfsen en ASC’62 samen is. Wie het ‘samenzijn’ wil onderstrepen is van harte welkom om een tijdje bij de kraam te helpen. Opgeven kan via wimvegt@gmail.com.

  Daarnaast staat in het clubgebouw van ASC’62 en in de kantine van SV Dalfsen een ideeënbus. Daarin kunnen leden hun idee posten van zaterdag 2 december tot de winterstop op vrijdag 22 december. Daarna worden alle namen verzameld, gewikt en gewogen door de werkgroep PR en Sponsoring. Deze werkgroep legt dan haar voorstel(len) bij de stuurgroep neer, waarna beide besturen een beslissing nemen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.