nieuw onderwijsaanbod in het vechtdal

  Dit onderwijsaanbod is in aansluiting op de bestaande voorzieningen die de stichting Aquila heeft. Zo is er een school voor speciaal (basis-)onderwijs Johan Seckel, een school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs Boslust en een school voor praktijkonderwijs De Maat.

  In samenwerking met SBO Johan Seckel is er vanaf 1 januari 2018 een ‘structuurgroep’ aan de Boslust verbonden. Het onderwijs wordt gegeven door gespecialiseerde onderwijskrachten, die jarenlange ervaring hebben met deze doelgroep. De doelgroep is die van 9 tot en met 13 jaar, met een specifieke vraag om ondersteuning en begeleiding betreffende gedragsproblematiek. Tot op heden gaan deze leerlingen naar een school in Zwolle. Het onderwijsaanbod is gericht op de doelen van het regulier onderwijs, waarbij uitstroom naar alle vormen van voortgezet onderwijs tot de mogelijkheden behoort.

  De groep, met maximaal 12 leerlingen, wordt onderwezen en begeleid door een gespecialiseerde groepsleerkracht en een onderwijsassistent. De aanmelding en plaatsing verloopt via de toelatingscommissie van het Samenwerkingsverband Veld, Vaart & Vecht.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.