Home / natuurlijk ommen houdt nieuwjaarswandeling

natuurlijk ommen houdt nieuwjaarswandeling

Trek je wandelschoenen aan en geniet tijdens de wandeling, van circa 7 kilometer, van de prachtige natuur waaronder De Steile Oever en Landgoed Eerde en maak kennis met het nieuwe Bezoekerscentrum Ommen, het voormalige natuurinformatiecentrum. Het eerste gedeelte van de route kan men meerijden met de paardentram ’t Belsenspan.

De kosten bedragen € 4,50 per persoon, dit is inclusief routebeschrijving, een heerlijke kop snert of een beker warme chocolademelk. Ook zijn er tegen betaling lekkere poffertjes of andere versnaperingen verkrijgbaar. Voor de kinderen liggen er mooie kleurplaten klaar. Iedereen is van harte welkom. Parkeren is gratis.

Lees ook

De Brigittakerk is weer open

OMMEN – Sinds afgelopen Pasen is de Brigittakerk weer open. Voorzichtig begonnen de vieringen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.