molen van fakkert organiseert midwinterwandeling met kerstmarkt en expositie

  De kerstmarkt zal plaats vinden rond de molen en is van 13.00 tot 17.00 uur. Er is een variatie van standhouders; verkoop van o.a. knieperties, erwtensoep tot leuke woondecoraties. De kerstmarkt wordt muzikaal opgeluisterd door de midwinterhoornbloasgroep uit Dalfsen.

  De molen en molenschuur zijn natuurlijk ook geopend. Ook aanwezig is een kraam waar heerlijke pannenkoeken worden gebakken en meelproducten die aan de man te brengen. In de molenschuur is er een nieuwe expositie te zien van Anneke Disselhorst.

  Tijdens kerstmarkt kunt u een kijkje komen nemen en anders op de andere zaterdagmiddagen als de molenschuur open is van 13.30 tot 16.30 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.