Home / mishandeling dalfsen blijkt aanrijding

mishandeling dalfsen blijkt aanrijding

“Dankzij berichten op Facebook is het gebleken dat het gelukkig niet een mishandeling maar een aanrijding is geweest”, laat de Dalfsenaar weten via Facebook. “De andere partij heeft zich dankzij de vele reacties op Facebook gemeld. Ik ben heel blij dat deze persoon zich gemeld heeft want door mijn geheugenverlies weet ik zelf dus niet wat er gebeurd is. Allemaal bedankt voor het vele delen anders was ik nooit achter de waarheid gekomen.”

Zaterdagochtend rond 01.45 uur liep de man naar zijn fiets, die geparkeerd stond nabij het Kerkplein, naast de Aldi. Ter hoogte van de supermarkt voelde hij plotseling een harde klap in zijn gezicht, zo luidde in eerste instantie de verklaring. Direct daarop merkte hij dat hij bloedde. De man heeft niet gezien wie hem geslagen heeft. Hij kon zelfstandig naar huis komen en heeft zaterdag in de loop van de dag aangifte gedaan.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.