midwinterhoorn winterwandeling door het reestdal

  Drie afstanden, ook in de routeapp
  Er zijn 3 verschillende routes uitgezet: 5 km, 7 km en 10 km. Langs de routes klinkt het mysterieuze geluid van de midwinterhoorns door het Reestdal. Wandelaars kunnen een routebeschrijving ophalen bij De Wheem, maar de routes staan ook in de gratis routeapp Wandelen in Overijssel. Download de app, selecteer de route Midwinterhoornwandeling en starten maar.

  Warme winterse kost en gezelligheid
  Juist in de winter als de natuur in winterrust is, is het heerlijk wandelen. De roep van de midwinterhoornblazers begeleidt je tijdens je wandeling door het Reestdal. Een knusse wintersfeer, goed gezelschap en heerlijk eten en drinken zijn de gewenste ingrediënten om er een meer dan sfeervolle middag van te maken. Voor of na je wandeling kun je bij de vuurkorven op het erf van De Wheem genieten van een heerlijke kop soep van PP’s Mangerie, een lekker glas Glühwein of heerlijke warme chocomelk en knieperties. Mariëtte Flinkert is aanwezig met haar kaaskraam, er wordt gezongen door het duo Franklin ter Horst en de vrijwilligers van Landschap Overijssel zetten zich samen in voor een gezellige wintermiddag. Jong en oud is welkom!

  Bezoekerscentrum De Wheem is 17 december geopend tussen 12.00-17.00 uur.

  Je kunt ons vinden op Oud Avereest 22, Oud Avereest. Er is achter De Wheem parkeergelegenheid.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.