Home / martijn berger benoemd tot hoofdtrainer vv ozc

martijn berger benoemd tot hoofdtrainer vv ozc

Screenshot youtubekanaal HHCHardenbergTV

De oud speler was al als trainer actief. Zo was hij assistent bij HHC 2 en HHC Jongens Onder 19-1 én als trainer van Jongens Onder 17-1. Berger is in het bezit van het diploma Trainer-Coach 3 en volgt momenteel de opleiding tot Trainer-Coach 2.

Als speler verdiende Berger jarenlang zijn sporen als steunpilaar in de voorhoede van OZC, waarna hij de overstap maakte naar HHC Hardenberg. Daar groeide hij uit tot een landelijk bekende spits in het amateurvoetbal en werd hij getraind door coaches op hoog amateurniveau. Naast de KNVB-opleidingen neemt de hoofdtrainer in spé deze ervaringen mee naar sportpark Westbroek in Ommen.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.