Home / marienberg jo15 1 ongeslagen kampioen

marienberg jo15 1 ongeslagen kampioen

De kampioenswedstrijd speelde Mariënberg JO15 tegen Bergentheim JO15. Bij winst was het kampioenschap een feit. Bergentheim blijkt altijd een moeilijke en stugge tegenstander voor Mariënberg. Ook een gedreven ploeg net als Mariënberg. De staf, Martin van den Poll, Nick Bolks en Eric van der Vegt hadden de mannen de hele week goed voorbereid op deze match. Dat was aan de gezichten wel te zien toen ze het veld betraden. De gespannen koppies waren helemaal gefocust en gaven de indruk dat er alleen maar gewonnen kon worden. Nu maar hopen dat de spanning direct in de eerste minuten zou worden weggespeeld en dat er vrij uit gevoetbald zou kunnen worden.

Het werd een spannende wedstrijd met kansen aan beide kanten. Bergentheim kwam zelfs voor met 0-1, maar Mariënberg trok uiteindelijk in de laatste minuten van de wedstrijd aan het langste eind en wonnen de wedstrijd met 2-1. Ook de Sint die lucht had gekregen van het behaalde resultaat, hij kwam op het Westerpark de winnaars feliciteren.

Afgelopen zaterdag werd de kampioensrondrit gehouden in de dorpen. Helaas voor de mannen was al het voetbal op Het Westerpark afgelast vanwege de weersomstandigheden. Maar de mannen hebben de dorpen duidelijk laten horen dat ze kampioen waren geworden.

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.