Home / mannenkoor vechtdal houdt traditionele kerstconcerten

mannenkoor vechtdal houdt traditionele kerstconcerten

Het concert van dinsdag 19 december wordt gehouden in de gereformeerde kerk vrijgemaakt de voorhof in Nieuwleusen. Naast het mannenkoor werkt ook mee het Christelijk gemengd koor Shalom. Ook dit koor staat onder leiding van Minne Veldman. Daarnaast verlenen Harm Hoeve (orgel) en Jorrit Woudt (piano) hun medewerking.

Kaarten aan de zaal of bij een van de leden van het mannenkoor. De entree bedraagt €7.50, aanvang van het concert om 20.00 uur en de zaal opent om 19.30 uur.

Op woensdag 20 december vindt voor de derde keer een concert plaats met het gemengd koor Te Deum Laudumus, onder leiding van Dirk Zwart. Daarnaast werken mee Bastiaan Stolk (orgel) en Adriaan Koops (piano). Kaarten in de voorverkoop € 6.50 bij de leden of bij de voorverkoop adressen: Boekhandel Heijnk, Boekhandel Schutte en Heinink te Hardenberg en Slagerij Veurink te Bergentheim.

Kaarten aan de zaal kosten €7.50. Dit concert wordt gehouden in de Kandelaarkerk te Heemse. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal is open om 19.30 uur.

Lees ook

Ook in Dalfsen waren de winkeliers de lockdown beu

DALFSEN – “Ondanks dat er al iets was uitgelekt, heb ik met enige spanning en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.