lpo ziet kansen na breuk tussen gemeente ommen en hardenberg

  Nu Ommen deze maand weer een eigen burgemeester krijgt is de fusie verder uit zicht en besluit Hardenberg te stoppen met de BOH. Dit besluit biedt echter ook kansen. Kansen om de voordelen te benutten van een kleinschalige gemeente. De LPO wil de dienstverlening weer dichter bij haar inwoners brengen, het eigen gemeentehuis weer volop benutten en minder bureaucratie.

  Na 5 jaren lang miljoenen euro’s in de samenwerking gepompt te hebben om daarmee de kosten te verminderen, de kwaliteit te verhogen en de kwetsbaarheid te verminderen zijn er nog onvoldoende resultaten geboekt. Er worden nog steeds veel externe bureaus ingehuurd en er is er geen financieel voordeel te bespeuren. Wat de LPO betreft gaat Ommen met haar nieuwe burgermeester hard werken aan nieuwe samenwerkingsvormen als een alternatief voor de BOH waarin de dienstverlening aan onze inwoners weer centraal staat.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.