Home / koren gaven uniek concert in bomvolle kerk ommen

koren gaven uniek concert in bomvolle kerk ommen

Het Hervormd Zangkoor Ommen, onder leiding van dirigent Ron Breukelman, bestaat uit veertig enthousiaste zangers en zangeressen. De muzikale begeleiding werd verzorgd door Marcel ten Brinke. Het koor beschikt over een veelzijdig en zeer gewaardeerd repertoire.

Het Nederlands Concert Mannenkoor is één van de beste Amateurkoren in Nederland. De zangers komen uit alle delen van Nederland. Dirigent is Jimco Zijlstra. Jan Lenselink en Marcel ten Brinke (vleugel) verleenden muzikale medewerking.

Lees ook

Ingezonden: ‘Er was eens…. een stadje aan de Vecht’

“Op het eerste gezicht gezellig, knus, gemoedelijk. Ware het niet dat de Vechtkade het stadje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.