koffie en taal in de baron

  Van 09.30 uur tot 10.00 is er inloop met koffie, thee en een gezellig praatje. Hierna wordt in een andere ruimte binnen de Baron in kleine groepjes verder gewerkt onder leiding van een Nederlandse vrijwilliger. De ochtend wordt om 11.30u afgesloten.

  Woordenschat vergroten Coördinator Aletta Pastink: “Op de tafels ligt het materiaal dan al klaar, memories, kwartetten en andere spelletjes om de woordenschat te vergroten. Wij gebruiken werkbladen met leerzame puzzels op verschillende niveaus”. Daarnaast wordt er gewerkt aan het verbeteren van het Nederlands spreken. “Alle mensen willen graag converseren en ook daarvoor hebben wij de nodige materialen”, vertelt Aletta. Vanaf vrijdag 24 november zijn er wekelijks twee studenten Pedagogisch Werk van het Alfa College aanwezig om met de kinderen van de bezoekers te spelen.

  “Vooraf aanmelden is niet nodig. Men kan de Baron gewoon binnenlopen. Wij staan altijd bij de ingang om de mensen te verwelkomen en de weg te wijzen”, besluit de coördinator.

  Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Aletta Pastink. aletta.p@xs4all.nl. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom! 

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.