klinkende overwinning van dommerdieck

  D’Ommerdieck bleek over een zuiver schot te bezitten in de eerste helft. Al na tien minuten stond er 5-0 op het scorebord. Daarna bleef d’Ommerdieck goed doorgaan, terwijl het bij Oranje Zwart steeds mis ging. Na 27 minuten stond het 10-0.  In de laatste minuut voor rust wist Oranje Zwart het eerste doelpunt te scoren 10-1, waarna het de rust in ging met de stand 11-1.

  Na rust een dubbele wissel bij d’Ommerdieck: Agnes Compagner kwam in het veld voor Astrid Aalbers en Robert Batterink verving Jasper Batterink.

  Agnes Compagner wist al gelijk in de eerste minuut raak te schieten: 12-1. Oranje Zwart was gemotiveerd uit de kleedkamer gekomen, verhoogde het speltempo en schoot daarna elke bal. Na 12 -2 werd het 14-3. Bij de stand 16-4 kwam Jasper Batterink in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. Oranje Zwart wist nog een paar keer te scoren. 16-6 en 17-7. De eindstand was 17-8.

  Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 5x, Gerja Eijkenaar 4x, Stefan van Veldhuizen 2x, Jasper Ekkelenkamp, Jasper Batterink, Esther van Dijken, Agnes Compagner, Nienke Rijkeboer en Robert Batterink.

  Zaterdag 9 december speelt d’Ommerdieck in Oosterwolde (FR) tegen ODIS 1. Aanvang 17.15 uur.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.