Home / klinkende overwinning van dommerdieck

klinkende overwinning van dommerdieck

D’Ommerdieck bleek over een zuiver schot te bezitten in de eerste helft. Al na tien minuten stond er 5-0 op het scorebord. Daarna bleef d’Ommerdieck goed doorgaan, terwijl het bij Oranje Zwart steeds mis ging. Na 27 minuten stond het 10-0.  In de laatste minuut voor rust wist Oranje Zwart het eerste doelpunt te scoren 10-1, waarna het de rust in ging met de stand 11-1.

Na rust een dubbele wissel bij d’Ommerdieck: Agnes Compagner kwam in het veld voor Astrid Aalbers en Robert Batterink verving Jasper Batterink.

Agnes Compagner wist al gelijk in de eerste minuut raak te schieten: 12-1. Oranje Zwart was gemotiveerd uit de kleedkamer gekomen, verhoogde het speltempo en schoot daarna elke bal. Na 12 -2 werd het 14-3. Bij de stand 16-4 kwam Jasper Batterink in het veld voor Jasper Ekkelenkamp. Oranje Zwart wist nog een paar keer te scoren. 16-6 en 17-7. De eindstand was 17-8.

Doelpuntenmakers : Martin Alteveer 5x, Gerja Eijkenaar 4x, Stefan van Veldhuizen 2x, Jasper Ekkelenkamp, Jasper Batterink, Esther van Dijken, Agnes Compagner, Nienke Rijkeboer en Robert Batterink.

Zaterdag 9 december speelt d’Ommerdieck in Oosterwolde (FR) tegen ODIS 1. Aanvang 17.15 uur.

Lees ook

In het najaar weer koersbal en gymnastiek in de Wiekelaar

OUDLEUSEN – Als de coronamaatregelen het toelaten, start Saam Welzijn in de eerste week van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.