kinderen van cazemierschool in oudleusen showen eigen 3d ontwerpen

  De tentoonstelling is van 18.30 tot 19.30 en alle geïnteresseerden zijn welkom. Vader’s, moeder’s, opa’s en oma’s, maar ook kinderen die willen weten of de ontwerpklas wat voor hen is of leerkrachten die willen zien wat je kunt doen met 3D ontwerp en kinderen. Natuurlijk kun je ook het programma SketchUp en de 3D printer in werking zien.

  De nieuwe periode van de ontwerpklas start in Januari. Kinderen en tieners die graag werken op de computer en het leuk lijkt om bezig te gaan met 3D ontwerpen zijn van harte welkom. Je leert ontwerpen in het programma SketchUp, maakt een mooie poster en werkt met de 3D printer.

  Zit je in groep 6, 7, 8 of de 1e of 2e klas, dan kun je meedoen. De lessen zijn om de week, anderhalf uur op maandagavond in de Cazemierschool in Oudleusen. Geef je op via de website www.ontwerpklas.nl. De Ontwerpklas is een initiatief van 3D Academie.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.