Home / kerstwandeling vanaf kinderboerderij ommen

kerstwandeling vanaf kinderboerderij ommen

De organisatie laat weten: “Onderweg komen we Herodus tegen waar men zich kan inschrijven om de tocht te vervolgen. Verder lopend rondom de hekken van de kinderboerderij vervolgen we de weg door het bos om Huize Het Laar, om via de achterkant het terrein van de kinderboerderij op te lopen richting de Herders waar de kinderen een stokbroodje kunnen bakken bij de vuurton. Waarna we het pad volgen naar de stal waar Maria en Jozef aanwezig zijn. Daarna is er de gelegenheid om in de Herberg (huiskamer) een drankje te nuttigen.”

Kosten zijn €2.00 per persoon voor twee jaar en ouder, dit is inclusief een consumptie. Starten kan van 14.00 uur tot 17.30 uur. De kinderboerderij is open tot 17.00 uur. De Kinderboerderij werkt volledig met vrijwilligers en zonder subsidie. Een vrij gift is dan ook van harte welkom.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.